NETTISIVUT KERTOVAT ENEMMÄN!

Mm. näyttelytylokset ja arvostelut, kuvia ja tietoja koirien alkutaipaleilta...

http://chevrottskinta.nettisivu.org/




torstai 7. heinäkuuta 2011

Kesän helteiden keskeltä

Koirat ovat saaneet nauttia niin mökillä olosta, mummolassa olosta ja koirakoulusta tämän kuluneen kesän aikana.

Ehkä kesän mieleenpainuvin reissu on ollut viikko hoidossa, jonka aikana pojat livahtivat takaoven raosta omille teille. Kukas muukaan kuin kiltti poliisi oli toimitellut pojat eläinhotelliin. http://www.juliuksen.fi/juliuksenhotelli/index.htm

Onneksi sen verran tuttu poliisi oli vinkannut että kenelle kannattaisi soitella. Hoitaja kävi hakemassa pojat ja niimpä koirat tulivat kotiin kun reissulta palattiin.

Koirakoulussa olemme käyneet läpi toisen koiran kohtaamisen dilemmaa ja saaneet Sotkamon koiraharrastajien ohjaajalta Tiinalta monta hyvää vinkkiä. Eniten omistajia nyt työllistää aamuruuan syöttäminen. Paput yksi kerrallaan, temppu joka namista. Koirat ovatkin kerranneet monta alkeiskurssilla, tokokurssilla tai muuten opetettua temppua. Ryömi, tassu, molemmat tassut, sivu, kierrä, maahan, istu, seiso, stop ovat kajahdelleet monasti tässä parin viikon aikana. Uusi temppu tämän päivän koirakoulussa oli maassa makaaminen pitkin pituuttaan, jotta voisin opettaa Reinon sitten kierimään maassa. Huh, siinä vielä haastetta monelle aamulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti