NETTISIVUT KERTOVAT ENEMMÄN!

Mm. näyttelytylokset ja arvostelut, kuvia ja tietoja koirien alkutaipaleilta...

http://chevrottskinta.nettisivu.org/




maanantai 6. heinäkuuta 2009

Luonnetta

Eilen äidin kanssa ajelimme kesälomaretkelle Vaalaan Säräisniemeen. Siellä oli Reinon emä Lumiturpa Sallilla luonnetesti. Salli otti kaiken lunkisti ja rauhallisesti. Liiankin. Hauska oli nähdä millainen tuo luonnetesti oli.

Illalla oli Reinon vuoro päästä näyttämään osaamistaan. Oli tokon alkeiskurssi taas. Nyt me ollaan pikkuhiljaa kotona päästy tekemään ihan pieniä harjoituksia ja siihen palkaksi leikki. Reino vaan jaksaa aina yllättää tuolla kentällä, se on NIIN tomera siellä sitten taas. Harjoittelimme paikalla oloa (taas pääsen jo askeleen pois läheltä), luoksetuloa vauhdilla, tutustuimme esteeseen (joka on kauhistus Reinolle) ja päätimme, että luoksetulosta Reino tulisi tuoraan sivulle. Itselle tässä on ihan tajuttomasti oppimista ja sitä pitää miettiä, mitkä ne käskyt oikein on ja tarvitaanko uusi käsky vai toimiiko vanha.

Taas oon ihan rakastunu Reinoon, sen tomeruuteen ja oppimisen tahtoon. Murrosikä varmasti meitä koettelee ja pitäishän mun nuorisotyön ammattilaisena ymmärtää niitä oikkuja. Mutta hienosti taas on molemmat opittu uutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti