NETTISIVUT KERTOVAT ENEMMÄN!

Mm. näyttelytylokset ja arvostelut, kuvia ja tietoja koirien alkutaipaleilta...

http://chevrottskinta.nettisivu.org/




tiistai 4. elokuuta 2009

Reino ja Kultsi

Viimeksi kun Reino oli mukana tallilla, oli vielä lunta. Kevään rospuutto keleillä ei heppasilla paljon maastoiltu metsäteillä vaan menimme isoja teitä pitkin, eikä koiraa pystynyt ottamaan mukaan. Kesä meni enemmän tai vähemmän lomaillessa.

Tänään kävimme tunnin verran maastoilemassa, minä, Kultsi ja Reino. Liekkö Reino kasvanut kun komennot ja käskyt ja kutsut meni hienosti perille. Lisäksi Reino ei haukkunut hevosille ja malttoi suuremmaksi osaksi pysyä poissa hevosten tarhasta. Paitsi lopuksi. Silmä vältti hetkeksi ja taddadaa, arvatkaa kuka haisee? Reino piehtaroi jossain paska kasassa.. Ajattelin, ettei sunnuntai näyttelyä varten tarvitsisi edes pestä koiraa, mutta saa nähä miten haju haihtuu. Ehkä mökillä voi vähän jokivedellä huljutella.

Kun siellä metsien keskellä ravailin ja laukkailin ajattelin, että nyt meillä on koira joka on oikein passeli ratsastuskaveri. Reino hienosti tuli rantaveteen minua odottamaan kun menin kahlaamaan hevosen kanssa auringon paistaessa. Haaveissa olisi saada vielä se oma hevonen jolla ratsastella. Ehkä pian, ehkä joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti