NETTISIVUT KERTOVAT ENEMMÄN!

Mm. näyttelytylokset ja arvostelut, kuvia ja tietoja koirien alkutaipaleilta...

http://chevrottskinta.nettisivu.org/




maanantai 22. kesäkuuta 2009

Alkeistoko

No niin. Olin hieman hämilläni, sillä ensimmäinen harjoitus oli laittaa koira sivulle, maahan ja jättää siihen. Toiset laittoivat ja lähtivät kävelemään koiran luota pois. Ja me päästiin siihen maahan asti. Ja paikka sanaan asti.

Moni taisi olla harrastanut tällaisia jo aijemmin. Mutta omalla tasollamme me oltiin ihan ok. Reino on ihana, se taas tiesi että nyt tehdään tomerasti ja osaakin tulla sivulle oikein hienosti ja tarkkaan oikealle kohdalle. Monasti vain huomio lähtee kiinnittymään muualle jo parin hetken jälkeen, joten minun pitäis tajuta tehdä NIIIIIN lyhyitä harjoituksia että Reino jaksaa keskittyä. Nyt kotona harjoitellessa Reino lähtee monasti omin luvin pois ennen kuin ehdin vapauttaa. No, nyt leirin jälkeen taas täytyy panostaa mini harjoituksiin.

Kotiin kävellessä Reino oli tuttuun tapaan yltiö kuuliainen. Tämmöisten harjoituspäivien jälkeen Reino taas muistaa ottaa kontaktia. En tiedä onko meistä kilpailijoiksi tokossa, mutta ainakin tämä tekee hyvää taas meidän suhteelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti