NETTISIVUT KERTOVAT ENEMMÄN!

Mm. näyttelytylokset ja arvostelut, kuvia ja tietoja koirien alkutaipaleilta...

http://chevrottskinta.nettisivu.org/




sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Juhannusvieraat

Koirilla on käynyt ihan kiitettävästi vieraita juhannuksena.

Reinon mielivieras oli pikku Olavi, joka eskariin menevän tomeruudella komensi Reinoa. Kun Reino ei halunnut luopua pallosta, komensi Olavi reippaasti: ILTI! Kun käsky ei mennyt perille, tehosteeksi Olavi otti Reinoa korvasta kiinni. Johan irtosi pallo. Elmerihän rakastaa ketä vaan, mutta Reino on hienosti tajunnut miten lasten kanssa ollaan. Aikuisille se hökeltää, mutta lapsia se ei teilaa tai hypi vasten. Ja lapset saa ottaa jopa kuonosta kiinni, Reino on silloinkin tosi kohtelias.

Koiraihmisinä Anja ja Mattikin kävivät meillä koiria tervehtimässä. Reino tervehti normaalisti Anjan, mutta jostain syystä pelkäsi Mattia ja murisi hetken. Kohtaamistilanne oli ihan ok eikä Matti sen kummemmin ollu uhkaava tms. Takapihalla sitten Reinokin lämpeni Matille ja kävi haistelemassa ja rapsutettavana. Taisi vaan olla ekakerta, että Reino pelästyi.

Onneksi juhannus on ohi, töitä vielä hetki ja sitten lomalle. Lomalla sitten pitää suunnitella pitempiä metsälenkkejä koirien kanssa. Niin ja myös toteuttaa. Illalla on Alkeistoko ekan kerran koirien kanssa. Nyt maksanpalat sulamaan! Raportti myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti