NETTISIVUT KERTOVAT ENEMMÄN!

Mm. näyttelytylokset ja arvostelut, kuvia ja tietoja koirien alkutaipaleilta...

http://chevrottskinta.nettisivu.org/




perjantai 19. kesäkuuta 2009

Iltavilli

Palasin taas leiriltä. Reino on alkanut ruskistua, mutta näyttää uskomattoman laihalta. Ja varmasti sitä onkin. Elmeri taas lihoo jo, joten olemme taas puntaroineet ja laskeskelleet poikien ruokamääriä. Jospa nyt sitten Reinokin alkaisi näyttää koiralta.

Eilen kun tulin, oli pojilla iltavilli. Vaikka talossa on ollut vahdittavaa koko viikon ajan, kun Jannen pikkuveli on ollut meillä kesämiehenä. Käytin sitten myöhällä molemmat koirat yksitellen lenkillä, kun tuntui että ne sinkoilevat joka suuntaan! Reino oli ihan hepakassa ja juoksenteli minne ja miten sattui.

Nyt alkaa kuukauden harjaus ja ruoppaus kuuri Reinolle. Ilmoitimme sen heinäkuulle Ouluun näyttelyyn, itseasiassa molemmiksi päiviksi. http://www.showlink.fi/oulu09/etusivu.html Samalla saamme olla vähän kesälomareissulla ja hankkia Kodin Anttilasta uusia korijuttuja vaatekaappeihin! Kätevää. Nyt jo jänskättää. Ei vaatekaappien uudet sisällöt vaan näyttelyt.

Sunnuntaina ensimmäinen kerta koirien kanssa alkeistokossa. Olemme vähän ehtineet kerrata muutamia jo opittuja juttuja. Naapurit varmaan kattoo taas ihmetellen kun hoen ulkona lähes vähän väliä: HIENOSTIIIIII! Mutta kun sitä käskettiin vahvistaa koiralle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti